Een huishoudelijke hulp voor slechts €14,50 p/u
Met ruim 233.000 hulpen altijd wel een hulp bij u in de buurt

White label voor Thuiszorginstellingen

Wenst u als (zorg) instelling, bedrijf of andere instantie huishoudelijke hulpen te leveren aan uw zorgbehoevenden, maar is dit door alle bezuinigingen van de overheid op dit moment te kostbaar? Dan hebben wij de oplossing voor u!

Zorg op maat
De laatste jaren is er veel bezuinigd op de thuiszorg. Het gevolg hiervan is dat het voor hulpbehoevenden vaak onbetaalbaar is geworden om een huishoudelijke hulp in te kunnen schakelen. Dit is verre van wenselijk. Wij begrijpen echter dat het voor u belangrijk is dat u deze huishoudelijke hulp wel kunt leveren om daarmee klantbinding te realiseren.

De oplossing
Om ervoor te zorgen dat u tóch huishoudelijke hulpen kunt leveren, kunnen wij een white label voor u ontwikkelen. Met andere woorden wij zorgen ervoor dat uw klanten gebruik kunnen maken van onze service met betrekking tot het vinden van een voordelige huishoudelijk hulp. Onze dienst wordt dan onder uw naam aangeboden, waardoor uw klanten zich gaan binden aan uw organisatie. Bewezen is, dat wanneer de hulpbehoevende klant (in de toekomst) zorg nodig heeft, zij eerder voor uw organisatie zullen kiezen. Met andere woorden.. Wij regelen voordelige huishoudelijke hulpen en u profiteert van de voordelen van klantbinding.

Profiteren van de voordelen van ons white label?!
Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Vraag dan geheel vrijblijvend onze brochure aan. Hierin leggen wij uit hoe het white label werkt en wat de voordelen voor u zijn.


Vul hieronder uw e-mailadres in en wij sturen de brochure naar u op.